Logo GadgetGear.nl
Picture of Zeeman Albert
Zeeman Albert

iMac; de Google/Acer way

Apple heeft onmiskenbaar met de iMac de all-in-one op de kaart gezet. HP had een aantal maal een mooi Windows alternatief en Microsoft volgde zelf. Nu is er dan een Google Chrome Add-in-One. Ja je leest t goed; ADD-in -one. Lees verder en snap de naam.

De nieuwe Add-In-One 24 van Acer kenmerkt zich door een modulair ontwerp dat bestaat uit een Acer Chromebox CXI5 of een Chromebox Enterprise CXI5 die in het dock aan de achterzijde van de 24-inch FHD 1080p-monitor past.

Box

Met dit ontwerp kan de Acer Chromebox gemakkelijk voor een andere worden verwisseld om reparatie en upgrades te vergemakkelijken en uitval voor de gebruiker tot een minimum te beperken. De 5 Mp-webcam met een groothoek van 115 graden, tweevoudige microfoons en dubbele speakers van 4 Watt zorgen voor optimale videoconferenties van hoge kwaliteit, ideaal voor kantoorwerkers en vergaderingen.

Meerdere opties voor AI-ruisonderdrukking onderdrukken het achtergrondgeluid om een heldere audio mogelijk te maken, zelfs op de drukste plaatsen, aldus het persbericht. Voor extra beveiliging heeft de webcam een ingebouwde camerasluiter om te voorkomen datje ongewild in je pyjama op beeld staat.

Beeldscherm

Het display maakt gebruik van een premium IPS-paneel met smalle zijranden om in brede hoeken nauwkeurige beelden te kunnen tonen, wat van pas komt als met anderen achter de computer wordt samengewerkt of wanneer meerdere toepassingen worden gebruikt. De dunne zijranden maximaliseren het zichtbare gebied om scrollen te verminderen, terwijl de monitor tussen -5 en 25 graden kan worden gekanteld voor een optimale kijkpositie. Optionele touchfunctionaliteit draagt bij aan een soepele en moeiteloze navigatie, terwijl het display ook een antireflectiecoating heeft om reflecties te elimineren. Het beeldscherm moet zo zelfs in de meest heldere omgeving bruikbaar zijn. De Acer Chromebox CXI5 en de Acer Chromebox Enterprise CXI5 worden aan de achterzijde van de dockingmonitor stevig bevestigd met speciale schroeven, zodat sabotage door onbevoegd personeel of huisgenoten wordt voorkomen.

Prijzen en beschikbaarheid

De Acer Chromebox CXI5 is verkrijgbaar in de Benelux in het eerste kwartaal vanaf EUR 349.
De Acer Add-In-One 24 is is verkrijgbaar in de Benelux in het eerste kwartaal vanaf EUR 899.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.