Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

CES: Signify brengt Hue Sync app als upgrade naar Samsung TV’s

Waarom veel mensen verslaafd zijn aan Philips TV’s? Ambilight maakt de beeldbeleving op de TV veel energetischer. Maar wat als je een ander merk TV hebt? Tot voor kort kon je dan alleen met een prijzige Hue Play HDMI Sync Box en Hue Play Gradient Lightstrip jouw TV upgraden. Maar Samsung gebruikers zijn nu goedkoper uit.

In plaats van een Hue Play HDMI Sync Box te kopen, kunnen ze gewoon de Hue Sync app downloaden uit het app winkeltje van Samsung. Daarmee is de Sync Box niet meer nodig, maar er is nog een enorm voordeel. De Sync Box kan namelijk alleen lichtinstructies genereren voor Hue verlichting op basis van wat via HDMI wordt aangeleverd. Dus niet live TV of streams via de apps op de TV. Dat lost de Hue Sync app op. Het is daarmee mogelijk om Hue verlichting mee te laten kleuren op basis van alle content op de TV.

De Hue Sync app is wel een prijzige upgrade. De app kost je €129,99, maar dat is dus nog altijd heel veel goedkoper dan de Hue Sync Box kopen en heel veel functioneler. Signify kondigde op de CES ook een serie nieuwe producten aan. Daarover later meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.