Logo GadgetGear.nl
ASUS ROG Destrier
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

CES: Asus lanceert ROG stoel voor gamers tot 150 kilo

Zelf weegt hij nog geen 35 kilo, maar de nieuwe ROG Destrier gaming chair lijkt ontwikkeld te zijn voor gamers die echt te hard gaan op de blikjes Red Bull en Fat Phill’s. De stoel kan tot 150 kilo aan gamingvet dragen.

Het zitvlak van de ROG Destrier meet 50×57 centimeter en de armsteunen kunnen tot 14 centimeter verticaal versteld worden. De lendesteun kan tot 7cm in hoogte en tot 1 cm in diepte worden versteld. Er is bewust gekozen voor 75mm stille PU wielen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.