Asus ROG Rapture GT-BE98
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

CES: Asus lanceert quad-band WiFi 7 gaming router

Met de ROG Rapture GT-BE98 lanceerde Asus tijdens de CES haar eerste quad-core WiFi 7 gaming router. Een router met een capaciteit van 25.000 Mb per seconde.

De router komt met 8 externe antennes en zet zowel een 2.4GHz netwerk op als twee 5GHz netwerken en een 6GHz netwerk. De chipset krijgt 2GB aan werkgeheugen om alle data zo efficiënt mogelijk over het netwerk te verplaatsen. Voor het besturingssysteem is 256MB opslagruimte beschikbaar.

Je kunt de router op een 10Gbps WAN connectie aansluiten met jouw modem. Daarnaast zijn er twee 10Gbps netwerkpoorten voor bedrade verbindingen alsmede vier 10/100Mbps LAN poorten. Er zijn zowel een USB 3.0 als een USB 2.0 aansluiting voor accessoires.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.