Anker Soundcore Liberty 4
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Anker lanceert de Soundcore Liberty 4 TWS met hartslagmeter

Ooit was hartslagmeting in headsets compleet vernieuwend, maar terwijl we dit persbericht lezen, beseffen we ons dat het al heel lang geleden is dat we een headset met hartslagmeting op de markt hebben zien komen. Anker probeert het nog een keer met de Soundcore Liberty 4 true wireless headset.

De hartslagsensor in de Soundcore Liberty 4 houdt tijdens het luisteren actief jouw hartslag in de gaten. Die kun je teruglezen in de wellness app van het Chinese merk. Via een speciale sensor meet de headset ook afwijkingen in de meetgegevens door zweet en zonlicht. Of deze medische gegevens in de EU worden opgeslagen is niet bekend. Anker’s Eufy beveiligingscamera’s kwamen onlangs internationaal in het nieuws doordat ze onzorgvuldiger met privacy van gebruikers omgaan.

De oordopjes bevatten actieve ruisonderdrukking om je verder af te sluiten van de wereld. Er zitten dubbele drivers in het akoestisch systeem en een ingebouwde gyroscoop om een ruimtelijke audiobeleving op te kunnen bouwen. Met HearID wordt het geluid geoptimaliseerd voor het gehoor van de gebruiker. Om spraak helder te houden bevat het setje 6 microfoons om spraak en lawaai te scheiden.

De Soundcore Liberty 4 komt met een powerbank in de case. Met 15 minuten laden kun je drie uur luisteren. Met de batterij in de case heb je tot 28 uur luisterduur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.