Twiter Logo
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Twitter start vandaag met nieuw blauwe vinkjes abonnement

Vanaf vandaag is er een nieuwe Twitter Blue. Gebruikers kunnen opnieuw blauwe vinkjes bij hun profielpagina kopen om de echtheid te bevestigen. Opvallend is dat Apple gebruikers $3 duurder uit zijn.

Non-Apple gebruikers gaan $8 per maand betalen voor een blauw vinkje. Apple gebruikers mogen voortaan $11 aftikken. Een reden is niet genoemd, maar de kans is groot dat het in de commissie voor Apple zit. Euro prijzen heeft Twitter nog niet gecommuniceerd. Het zou vandaag dus ook om een US-only uitrol kunnen zijn.

Als Twitter Blue lid krijg je een blauw vinkje waarmee iedereen kan zien dat je betaald voor jouw abonnement. Je mag hogere resolutie video’s uploaden. Tot 1080p. Je krijgt minder advertenties in beeld en Twitter werkt aan een modus voor langere posts waar mogelijk ook een beperking voor betalende leden in zit. Welke validatie achter het blauwe vinkje zit is nog niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.