Tweakers Plus
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Tweakers Plus stopt ermee

Bij Tweakers durven ze te experimenteren met verdienmodellen. Wanneer je experimenteert, kan het zijn dat je soms iets neer zet dat niet zo uitpakt als verwacht. De site stopt dan ook met Tweakers Plus.

Tweakers Plus was een betaald abonnement waarbij gebruikers toegang kregen tot exclusieve expert artikelen waar de redactie meer tijd en aandacht aan sterke inhouden en achtergronden heeft gestoken. Het abonnement werd bedacht op verzoek van gebruikers, maar bleek te weinig betalende leden te trekken om het een duurzaam verdienmodel te maken. Na 500 betaalde artikelen wordt er dan ook de stekker uit getrokken aldus Emerce.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.