Logo GadgetGear.nl
Oppo Find X5 Pro
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Oppo gaat langer firmware updates uitgeven

Onlangs las je al bij ons dat Oppo een nieuwe technologie heeft ontwikkeld om haar batterijen langer mee te laten gaan. Toen werd al wel duidelijk dat we langer updates op Oppo toestellen mogen verwachten. Nu garandeert Oppo tot vijf jaar ondersteuning op toestellen in 2023.

Geselecteerde toestellen die in 2023 worden uitgebracht (hint: de nieuwe FindX) krijgen ondersteuning tot 4 grote OS updates en tot 5 jaar beveiligingspatches. Bovendien werkt Oppo aan snellere updates. Zo was de uitrol van ColorOS 13 de snelste van Oppo tot nu toe. ColorOS 13 lanceerde op 18 augustus en draait nu op 33 modellen van Oppo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.