Fitbit Inspire 3 Sense 2 Versa 4
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Fitbit: Nederlanders zijn nergens echt goed in

Fitbit kijkt, als zovelen, terug naar het afgelopen jaar. Een eindsprintje trekken met nog tien dagen op de kalender zit er dus niet meer in. Van de vier top 5 lijsten die Fitbit naar buiten brengt, staan we er wel drie keer in, maar weten we in geen enkele echt topprestaties neer te zetten.

We slapen op drie landen na het meest, we sporten ook op drie landen na het meest. Iets anders dat we niet het best doen, maar wel goed, is stress management. Ook daar hebben we nog twee landen boven ons staan.

De meest populaire activiteit van Fitbit gebruikers was in 2022 wandelen. Fitbit gebruikers hebben in totaal 47 biljoen stappen gezet en waarschijnlijk liep je het meest in mei, net als de gemiddelde gebruiker. Fitbit gebruikers slapen zo’n 6,5 uur en gaan gemiddeld 23:17 naar bed. De wekker zetten we massaal om 07:00.

Nog even de staatjes:

Meeste stappen gezet

 1. Hong Kong
 2. Zwitserland
 3. Spanje
 4. Ierland
 5. Italië

Meeste uren geslapen

 1. Finland
 2. Nieuw-Zeeland
 3. België
 4. Nederland
 5. Ierland

Meeste minuten in actieve zones

 1. Zwitserland
 2. Zweden
 3. Denemarken
 4. Nederland
 5. Verenigd Koninkrijk

Beste stressmanagementscore

 1. Spanje
 2. Zweden
 3. Nederland
 4. Ierland
 5. Denemarken

 

Fitbit kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.