Logo GadgetGear.nl
Twiter Logo
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Elon Musk legt lastige Twitter gebruiker het zwijgen op

Elon Musk voert al jaren strijd tegen een twitbot genaamd @elonjet. Opgezet door een student uit de VS. Die account tweet bij elke verplaatsing van het vliegtuig van Elon en daarmee is zijn privacy weg.

Elon Musk bood de gebruiker al eens $5.000 om de twitbot offline te halen, maar de student wilde het tienvoudige voor zijn studie, of een Tesla. Ook een aanbod om drie jaar een gratis Tesla lease te krijgen, was niet genoeg. Nu Elon Musk de baas is op het platform, heeft hij het account offline getrokken.

De student in kwestie draait nog wel bots voor de privé vliegtuigen van heel veel andere rijke Amerikanen.

Eén reactie

  1. Wat een zielenpoot is het toch ook. Gisteren hadden we ook al het verhaal waar hij tijdens de show van Chappelle uitgejouwd werd. De man heeft een soort messias-complex en is de goodwill door zijn meervoudig opportunisme flink aan het verliezen. En hij verdient niet anders.

    Wat is eigenlijk de reden dat jullie al zo lang niet meer tweeten? Ik vind het wel fijn om op die manier, zeker van kleinere sites hun content in de gaten te houden. Ik was jullie soort van vergeten, en toen ik het me herinnerde zag ik op eens allerlei reviews en artikelen die ik als ze net uitgekomen waren wel zou gaan zitten lezen, terwijl ik er nu wat doorheen gescanned heb.

    Ik zie ook dat de site wat veranderd is. ziet er wat frisser uit zo. Maar in de donkere modus gaat het eea toch verkeerd en is de tekst amper leesbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.