Arjan Olsder
Arjan Olsder

Apple introduceert nog eens 700 prijsniveaus voor de App Store

Je zou je bijna afvragen of het niet tijd wordt dat ontwikkelaars bij Apple gewoon een prijs bij hun apps en in-app aankopen kunnen invullen. Op aanvraag opent Apple in ieder geval nog eens 700 prijsopties in de App Store.

Zeker sinds de laatste prijswijziging, kent het landschap in de Apple App Store nogal wat prijzen die misschien wat raar ogen voor de consument. Mede doordat de prijzen redelijk woorden doorberekend op basis van de mooiere dollarprijzen die aan de andere kant van de oceaan worden gehanteerd.

Met deze 700 nieuwe prijspunten, komt het totaal aantal prijspunten waar ontwikkelaars uit kunnen kiezen op 900. Daarvan komen er 600 meteen beschikbaar. 100 prijspunten zijn alleen op aanvraag beschikbaar voor ontwikkelaars. De prijsband loopt van $0,29 tot $10.000. Die laatste is bijvoorbeeld zo’n prijs dat alleen op verzoek beschikbaar is om te voorkomen dat er misbruik wordt gemaakt op de App Store.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.