ABN Amro komt met Tikkie Zakelijk

Logo Tikkie

Tikkie blijft onder consumenten een belangrijke manier om kleine bedragen naar elkaar over te maken. Hoewel menig bank een eigen alternatief heeft, is Tikkie voor kleine betalingen wat Google is voor zoeken op internet. Met de nieuwste ontwikkeling, kunnen ook bedrijven tikkies gaan sturen naar gebruikers.

Met Tikkie Zakelijk kunnen bedrijven voor 5 euro per maand tot 20 transacties kostenloos verzenden naar hun klanten. Na die eerste 20 moet een bijdrage betaald worden van tussen de 0,15 en 0,25 cent per transactie. In het overzicht van Tikkie zien organisaties precies wie wel of niet het betaalverzoek heeft betaald, zodat ze daar debiteurenbeheer op kunnen toepassen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Logo Tikkie
Roelof van Doorn

Roelof van Doorn