Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Zelf een keyboard bouwen van LEGO? Iedereen kan het!

LEGO introduceerde vorig jaar al een typmachine om te bouwen die enigszins werkte. KBDcraft komt nu met een kit waarmee je zelf een echt werkend keyboard kunt maken.

Met de Keyboard Kit Adam haal je een kit in huis waarmee je een keyboard kunt bouwen. De standaard kit komt met een baseplate en LEGO-compatible stenen. De full kit bevat ook de mechanische switches en double shot keycaps. Ben je heel handig met keyboards, kun je dus ook naar eigen smaak andere switches en keycaps aanschaffen voor jouw custom build. Voor gamers is er nog meer goed nieuws. De kit komt met RGB verlichting en draait op open source QMK firmware. Op en top te modden dus. Voor de volledige kit leg je een kleine ā‚¬97 neer.

11 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.