Arjan Olsder
Arjan Olsder

Scuf Gaming lanceert universele Thumbstick Grips

Scuf profileert zich als het merk voor pro controllers, maar snapt ook dat niet iedereen van de standaard controllers van Xbox en PlayStation afstapt. Wie toch de Scuf ervaring onder de duim wil hebben, heeft nu een alternatief.

Scuf verkoopt nu namelijk ook Thumbstick Grips. Clips die je op jouw bestaande thumbsticks zet, met een Scuf grip erop. In totaal komt Scuf met drie verschillende modellen. Tactic, Catalyst en Pulse, zodat jij de sticks kunt aanpassen op jouw gamingstijl. Bedenk je wel dat de sticks iets langer worden, afhankelijk van het model dat je kiest. Daarmee moeten ook jouw duimbewegingen groter worden om dezelfde beweging in jouw game te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.