Scuf Gaming lanceert controllers voor Xbox Series X|S

Scuf gaming maakt al langer high-end controllers voor gameconsoles. Het dochtermerk van het grote Corsair heeft nu de eerste twee controllers voor de Xbox Series X|S gepresenteerd.

Scuf Instinct

Op de achterkant van de Scuf Instinct zijn vier paddle knoppen verwerkt die de ABXY knoppen vertegenwoordigen. Zo wordt het gemakkelijker om lastigere knopcombinaties uit te voeren. Door aanpassing van de vorm van de controller is deze bovendien geschikt voor kleine en grotere handen. Faceplates, thumbsticks en d-pads kunnen worden verwisseld zodat je de controller helemaal naar jouw smaak kunt aanpassen.

Je kunt drie remapping profielen voor de knoppen opslaan. Dynamische latency optimaliseert de verbinding met je console terwijl je ook bedraad kunt spelen. Je krijgt een 2 meter lange USB-C kabel bij de controller. Je krijgt zowel lange als korte analoge sticks in twee verschillende vormen (domed en concaved). De analoge sticks smeren zichzelf zodat ze soepel blijven in gebruik.

Scuf Instinct Pro

De Pro versie gaat nog verder. Hier krijg je aanpasbare instant triggers. Met name in shooters zorgen deze ervoor dat je net wat vlotter je schot kunt lossen terwijl deze, in de reguliere setting, juist weer optimaal zijn in racing games. De Instinct Pro is ook voorzien van extra grip.

Scuf Instinct Pro

De Scuf Instinct gaat $169 kosten. De Scuf Instinct Pro $199.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram