Philips 27B1U7903
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Philips introduceert Thunderbolt 4 mini-LED monitor

Wie vanuit technisch aspect op de eerste rij wilt zitten, achter het toetsenbord wel te verstaan, kan nu kiezen voor de Philips 27B1U7903 van fabrikant MMD kiezen.

De Philips 27B1U7903 is de eerste monitor die MMD produceert met Thunderbolt 4 onder het Philips logo. Voor wie er naar op zoek is, is het zelfs één van de weinige keuzes die je überhaupt hebt in deze markt. De dikke dataverbinding van de monitor valt goed samen met het IPS 4K paneel dat erin ligt en natuurlijk de one-cable-docking die je bij dit prijspunt mag verwachten van het merk. De monitor schuift namelijk voor €1.299 over de toonbank.

“De Philips 27B1U7903 zit boordevol geavanceerde, prestatieverhogende functies en is daarmee de ideale keuze voor alle creatieve beroepen. De monitor levert niet alleen verbluffende beelden met extreme kleurnauwkeurigheid en aandacht voor detail, maar bevat ook de snelheid, kracht en eenvoud van Thunderbolt™ 4-technologie.” aldus Xeni Bairaktari, Global Marketing Lead en Senior Brand Manager EU bij MMD Monitors & Display.

Daarvoor krijg je wel een monitor op basis van een Mini-LED paneel van 27 inch met 2.304 lokale dimmingzones. De monitor is VESA DisplayHDR 1400 gecertificeerd en zal daarmee niet alleen gamers pleasen, maar ook iedereen die een beetje creatief is. MMD heeft de monitor voor verdere beeldverbetering voorzien van UltraClear 4K UHD.

Gebruik je het display langer, dan loopt je het risico op witte punten. Dat zijn dode pixels en dat is normaal bij deze technologie. MMD voorziet het display echter van Zero White Dot technologie. Heldere beeldpunten worden geëlimineerd. Zo duurt het nog veel langer voor je jezelf gaat irriteren aan mogelijke slijtage van de monitor. Maar heel eerlijk… ik tik dit verhaal op de Philips BDM3490UC monitor die inmiddels al zes jaar dagelijks aan staat en nog geen dode punt laat zien. We hebben hoge verwachtingen van MMD 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.