IFA tekent voor nog 10 jaar techbeurzen in Berlijn

Samsung Galaxy S20 op de IFA

De IFA is al jaren dé techbeurs voor Europa. Ook wij van GadgetGear knallen al jaren in september richting Berlijn om te kijken welke producten er in de maanden daaropvolgend op de markt komen.

Na twee slechte corona jaren en eigenlijk ook een niet al te indrukwekkend 2022, tekent de IFA een nieuw tienjarig contract met Messe Berlin. Daarmee tekent het evenement gelijktijdig ervoor om nog tien jaar fysieke tech evenementen in de Duitse hoofdstad te organiseren.

Leuk detail, GadgetGear.nl was in 2019 de enige Nederlandse mediapartner van IFA. Ieder jaar hoor je veel Nederlands op de werkvloer. Een groot deel van het evenement wordt opgebouwd door Nederlandse standbouwers die massaal naar Berlijn afreizen. Samsung en LG waren dit jaar de enige grote merken met een compleet eigen hal. Zowel Sony als Philips schitterden in afwezigheid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.