Logo GadgetGear.nl
KPN Digitenne Eredivisie
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Eredivisie komt naar Digitenne, Xite gaat eruit

Goed nieuws voor sportliefhebbers die een TV abonnement via KPN Digitenne hebben. Door een deal met ESPN, kun je binnenkort zonder extra kosten naar eredivisievoetbal kijken.

KPN heeft afgesproken met Disney dat ESPN 1 voortaan standaard in het zenderpakket van KPN Digitenne zit op kanaal 14. ESPN 2 en ESPN 3 komen op kanaal 25 en 26, maar verdwijnen wel achter een paywall. Wil je ook toegang tot die kanalen, zal je ze als upgrade moeten aanschaffen.

Waar sportliefhebbers geluk hebben met de deal, komen muziekliefhebbers er minder goed vanaf. De nieuwe kanalen hebben bandbreedte nodig. Die wordt gevonden door het muziekkanaal Xite op kanaal 27 te verwijderen van het netwerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.