Logo GadgetGear.nl
Vacation Simulator
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Review: Vacation Simulator (Meta Quest)

Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de met 4.5 sterren.

THE GOOD

  • Veel humor
  • Gevarieerde opdrachten
  • Leuke vormgeving
  • Hoge replayvalue

THE BAD

Gisteren vertelden we je over Job Simulator. Een titel uit 2019 die binnen mijn gezin nog altijd tot de favorieten behoort. Vooral omdat de kids erin los blijven gaan. Bij Vacation Simulator is dat niet anders.

Met de Meta Quest op de neus, reizen we opnieuw af naar de cartoon toekomst van ontwikkelaar Owlchemy Labs. Ditmaal met de bekende zwevende computer uit Job Simulator en met een zwevende computer die je juist wilt laten ontspannen.

Waar je in Job Simulator nog gebonden was aan jouw werkplek, krijg je in Vacation Simulator wel de ruimte om te gaan en staan waar jij wilt in drie vakantiezones. Een vakantiezone op het strand, in het bos en op een berg.

In alle zones krijg je unieke opdrachten, vooral gericht op het opbouwen van (enigszins wacky) vakantieherinneringen. De ene opdracht onthult weer een andere en het gros van de opdrachten is ook echt lekker uniek. Soms moet je daarin creatief zijn, maar je bent regelmatig ook even lekker aan het puzzelen. Bovendien hebben veel puzzels verschillende niveaus, waardoor je regelmatig terugkomt om je favoriete opdrachten net even wat moeilijker uit te voeren.

Conclusie Vacation Simulator

Waar het in Job Simulator echt ontbrak aan replayvalue voor volwassenen, is dit in Vacation Simulator goed opgepakt. De game zit zo vol content, dat je nog lang terug blijft komen terwijl de kinderen hier in het gezin vooral ongein blijven uithalen in de leuke omgevingen van deze game.

Compatibility: Meta Quest – Meta Quest 2 – Meta Quest Pro – €29,99

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.