Logo GadgetGear.nl
Nothing Phone (1) en Nothing Ear (Stick)
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Dit is de Nothing Ear (Stick)

Na de Nothing Ear (1) komt het techmerk nu met de Nothing Ear (Stick). Een nieuwe release waar al langer geruchten over gingen, waarbij de oordopjes in een kokervormige houder worden opgeborgen.

We moeten het Nothing nageven, het merk is briljant in het maken van unieke ontwerpen voor haar producten. Zo ook met deze Nothing Ear (Stick) die er, net als de Nothing Ear (1) echt waanzinnig uitziet. Opnieuw met 12,6 mm drivers in de oordopjes en met een prijskaartje van €119 gericht op het middensegment.

Nothing Ear (Stick)

De keus voor de enorme 12,9mm drivers is een heel slimme van het jonge techmerk. Hoe groter de drivers, hoe warmer en detailrijker het geluid dat je kunt produceren op een enkele driver.

Wat met merk verder doet om de geluidskwaliteit te verbeteren is het toevoegen van Base Lock. Een stukje software kijkt naar de vorm van jouw oor en meet het bass verlies tijdens het dragen. Daarop past het de geluidsinstellingen dynamisch aan. Voor gesprekken maakt Nothing gebruik van drie microfoons om ruis weg te filteren voor jouw gesprekspartner.

Voor gamers is er nog een unieke feature. Speel je op een Nothing Phone (1), zullen de oordopjes naar low-latency schakelen om zo te zorgen dat je jouw tegenstander zo snel mogelijk aan hoort komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.