Logo GadgetGear.nl
Picture of Rajesh S. Chaitram
Rajesh S. Chaitram

Corsair K100 Air Wireless nu beschikbaar

De K100 AIR is het dunste gaming toetsenbord van CORSAIR en meet slechts 11 mm op het dunste punt van zijn geborsteld aluminium frame. Het toetsenbord is een mechanisch toetsenbord, met Tactile Cherry MX Ultra Low Profile switches met een actuatiepunt van 0,8 mm.

 

 

De K100 AIR biedt tevens een veelzijdige connectiviteit waarmee het toetsenbord compatible is met een hoop apparaten. Naast Corsair’s eigen Slipstream Wireless technologie ondersteunt het tevens low-latency bluetooth op maximaal drie apparaten met een druk op de knop, beschermd door AES 128-bit encryptie wat het toetsenbord geschikt maakt voor multi-tasking-omgevingen. Een pollingrate van 8.000Hz kan gehaald worden wanneer je het toetsenbord bedraad aansluit op je PC of Mac. De batterijduur zou op 50 uur liggen met ingeschakelde RGB-achtergrondverlichting, en zonder zou de K100 AIR tot 200 uur mee gaan.

 

 

De K100 AIR biedt vergaande controle over RGB-verlichtingseffecten, met maximaal 20 complexe RGB-verlichtingslagen tegelijk wat geconfigureerd kan worden in Corsairs bekende iCUE-software, naast zaken als het remappen van toetsen, programmeren van macro’s en synchronisatie met de rest van je CORSAIR RGB-setup.

 

 

De Corsair K100 AIR Wireless Mechanical Gaming Keyboard is beschikbaar in een breed scala van toetsenbord lay-outs wereldwijd en komt met een garantie van 2 jaar. De adviesprijs bedraagt € 299,-.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.