Logo GadgetGear.nl
Spotify op iOS
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Spotify gaat audioboeken verkopen

Naast muziek en podcasts, gaat Spotify binnenkort ook audioboeken aan haar assortiment toevoegen. Mede door de internationale regelgeving rondom boeken en afdrachten, gaan die geen onderdeel uitmaken van het abonnement.

Spotify is in de VS begonnen met het aanbieden van audioboeken. Deze moeten gebruikers per stuk aanschaffen. Daarbij hebben betalende gebruikers geen voordelen ten opzichte van niet-betalende gebruikers. Wanneer het audioboek is gekocht, kun je deze wel onbeperkt luisteren, of tot het moment dat Spotify stopt met het aanbieden van het audioboek. Dat audioboek staat immers op het platform van Spotify en niet fysiek op jouw apparaat. Ook wanneer je download voor offline gebruik, zal jouw toestel met enige regelmaat moeten checken of je nog steeds rechten hebt om het boek te mogen beluisteren.

Er zijn nog geen aankondigingen gedaan voor een audioboekenaanbod buiten de VS.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.