Kingston IronKey Keypad 200
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Kingston introduceert nieuwe Ironkey keypad USB stick

De Ironkey lijn van Kingston staat bekend om haar USB sticks met extreme versleutelingstechnologie om jouw data veilig te houden. Zojuist is daar weer een nieuwe generatie van de Ironkey met keypad aan toegevoegd.

De Kingston Ironkey Keypad 200 USB drive komt met een eigen keypad waar je een pincode op kunt instellen om bij jouw data te komen. Het is zelfs mogelijk om met multipin te werken voor beheerders en gebruikers. Het versleutelingssysteem werkt over alle besturingssystemen en verwijderd de inhoud wanneer een brute force aanval word herkend. Kingston heeft FIPS 140-3 certificering aangevraagd, maar is nog in afwachting van toekenning. Intern is een harde epoxy gebruikt om te voorkomen dat er met de hardware wordt gerommeld. Nij detectie van mogelijke malware is het ook mogelijk om verschillende alleen-lezen modi te activeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.