TheraCup
Arjan Olsder
Arjan Olsder

IFA: Therabody lanceert 8 nieuwe producten

Therabody is de uitvinger van de Theragun. Een spiermassageapparaat dat inmiddels wereldwijd wordt nagemaakt omdat het concept enorm goed werkt. Na een stevige investeringsronde weet het bedrijf vandaag 8 nieuwe producten aan te kondigen, waarvan we tijdens de IFA een aantal al hebben mogen ervaren.

Theragun Pro

De nieuwe Theragun Pro komt met QuietForce technologie om het geluid van de motor te dempen. Die motor is de tweede generatie EQ-150 motor die Theragun zelf heeft ontwikkeld. Tijdens de IFA demonstreerde het team hoe enorm sterk de motor is en liet het zien hoe belangrijk de grote uitslag van de motor is. Dat levert een belangrijk deel van de kwaliteitsbeleving. Het OLED display in de Theragun Pro zorgt ervoor dat je onder anderen begeleiding krijgt bij de ingebouwde massageprogramma’s. Ook dat hebben we tijdens de IFA als een heel plezierige feature ervaren. Opladen van de Theragun Pro gaat via USB-C en het apparaat gaat €599 kosten.

Theragun Pro

Theragun Mini

Ga je veel op reis, komt Therabody met de Theragun Mini. Dezelfde motor in een kleinere en lichtere behuizing. Nog steeds zo gemaakt dat je hem op verschillende manieren vast kunt houden om op die manier het gros van jouw spieren zelf te kunnen behandelen. De uitslag van de motor is met 12mm nog steeds erg groot. Met de bluetooth verbinding kun je ook met deze Theragun Mini verschillende programma’s starten. Ook deze kun je onderweg lekker gemakkelijk opladen via USB-C. De Theragun Mini gaat €199 kosten en is daarmee meteen een heel betaalbare optie.

Theragun Mini

SmartGoggles

Nee, Therabody heeft geen nieuwe VR bril ontwikkeld. De SmartGoogles is een soort slaapmasker dat je helpt om te ontspannen. Met behulp van de hartslagmonitor, vibratiemotoren, warmte en een massagefunctie helpt het masker je ontspannen en in slaap te komen. En ja, hij voelt echt heel zacht. De Therabody SmartGoggles gaan €199 kosten.

SmartGoggles

TheraMind

TheraMind is een nieuwe functie in de Therabody app dat aansluit op de SmartGoggles. De app zorgt voor ontspannende geluiden die de missie van de SmartGoggles verder ondersteunen. Dus om jou optimaal te laten ontspannen. Deze functie komt in oktober in de app beschikbaar.

TheraMind

RecoveryTherm Hot & Cold Vibration Knee

Snel last van de knieën? Ook deze redacteur kent het gevoel na een stevige workout. Dit nieuwe apparaat kan zowel koelen als verwarmen en vibreren om op die manier pijn te stillen en herstel van de knie te versnellen. Hij gaat €399 kosten.

RecoveryTherm Hot Vibration Back & Core

Ook voor kantoorwerkers kan de RecoveryTherm Hot Vibration Back & Cor een uitkomst zijn. Deze pad helpt de onderrug herstellen wanneer je rugpijntjes hebt. Hij heeft drie vibratieniveaus en kent twee hitteniveaus. Hij gaat €249 kosten.

TheraCup

Cuppen is hot als het gaat om het herstellen van de bloedcirculatie. Ook hier heeft Therabody iets bijzonders bedacht. Het cuppen wordt gecombineerd met vibratie en warmte om effectiever te zijn in het herstellen van de bloedcirculatie. Dit apparaat wordt in verschillende configuraties aangeboden. Een enkele kost €129, een dubbele €249 of €699 voor een doosje van zes TheraCups.

TheraCup

Therabody kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.