Logo GadgetGear.nl
Fairphone 3 New Life Edition
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Fairphone gaat nu refurbished modellen verkopen

De Fairphone 3 met garantie en een lager prijskaartje. Dat is wat Fairphone vanaf nu aanbiedt in haar webshop. Het bedrijf werkt al langer aan het terughalen van afgedankte fairphones en gaat ze nu met twee jaar fabrieksgarantie aanbieden.

Daarvoor worden de telefoons nagekeken en waar nodig hersteld in Frankrijk. Dit kan gemakkelijk omdat de telefoons van Fairphone modulair zijn opgebouwd. De batterij wordt vervangen tenzij die nog op minimaal 80% van de originele capaciteit zit. Zo garandeert Fairphone een goede ervaring met de smartphone.

De refurbished versies van de Fairphone 3 gaan de Fairphone New Life Edition heten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.