Logo GadgetGear.nl
DJI Osmo Mobile 6
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

DJI lanceert de Osmo Mobile 6

Terwijl wij op de redactie nog steeds veel materiaal schieten met de DJI Osmo Mobile 3, introduceert het merk inmiddels de zesde generatie van de befaamde gimball.

Hoewel we steeds meer smartphones zien als de Vivo X80 Pro met ingebouwde gimball functie, is de aanwezigheid van een echte gimball nog steeds goud voor vloeiende opnamen. De nieuwe DJI Osmo Mobile 6 weegt nog iets meer dan 300 gram, wat hem comfortabel maakt om mee te nemen.

Voor iPhone gebruikers is er een nieuwe functie. Deze lanceert de DJI Mimo app zodra je de iPhone in de houder van de gimball plaatst. ActiveTrack in de Mimo app maakt het mogelijk om op grotere afstanden personen te volgen. Het nieuwe display moet het overzichtelijker maken om tussen de verschillende gimball modi te schakelen en om te zien hoeveel accucapaciteit er nog aanwezig is in de batterij. Het zijwiel maakt het mogelijk om zelf de controle te nemen over de focus. De app is nu ook uitgerust met een eigen timelapse functie die het ook mogelijk maakt om een motionlapse of hyperlapse te produceren. Ook kan de app nu panorama’s tot 240-graden schieten. Met de Story Mode produceer je jouw video’s vanuit de Mimo app.

De DJI Osmo Mobile 6 gaat €169 kosten. Het is ook mogelijk om Care Refresh aan te schaffen, een verzekering tegen schade vanuit DJI zelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.