Logo GadgetGear.nl
BCC Logo
Foto van Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

BCC sluit hoofdkantoor en distributiecentrum

Bij BCC, onderdeel van de Mirage groep, is een afslankoperatie gaande. Het Nederlandse alternatief voor de Media Markt sluit zowel haar hoofdkantoor als distributiecentrum op Schiphol-Rijk.

De kantoor- en klantenservicefuncties verhuizen naar het hoofdkantoor van de Mirage groep in Amsterdam terwijl de taken van het distributiecentrum verhuizen naar Geldermalsen. Daar worden die taken samengevoegd met Blokker. Mirage is al langer bezig om de twee organisaties met elkaar te verbinden. Zo is het hele BCC assortiment verkrijgbaar bij Blokker en zijn Blokker huismerkproducten weer verkrijgbaar bij BCC.

Er zullen nog meer stappen worden gezet om BCC richting winstgevendheid te trekken. Zo zullen de grote filialen van het bedrijf worden gesloten om daarna met kleinere filialen verder te gaan. Een beperkter assortiment moet tot meer focus op de klant gaan leiden en een financieel gezonde organisatie aldus RetailTrends.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.