Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

App Store prijzen Apple gaan omhoog

Apple deed het afgelopen kwartaal niet heel goed en dreigt in de toekomst inkomsten mis te lopen doordat er wereldwijd rechtszaken lopen tegen de 30% afdracht op betalingen via de app store. Bovendien wordt de koers van de Amerikaanse dollar sterker nu Europa richting een recessie gaat.

Allemaal mogelijke redenen voor Apple om de prijzen van apps in de App Store te verhogen. Die verhogingen zouden vanaf komende maant al in gaan. Wie nog even goedkoop apps wilt inslaan, heeft dus nog tien dagen de tijd om inkopen te doen.

Niet alleen de prijzen in Europa gaan omhoog. Ook in Azië merken gebruikers in veel landen dat de prijzen van apps omhoog zullen gaan. Alleen in Vietnam heeft Apple benoemd waarom; belastingen. Hoe dan ook, Apple verwacht in het vierde kwartaal weer gezonder te draaien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.