Alle details over The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

The Legend of Zelda: Breath of the Wild kwam zowel op de Wii U als de Nintendo Switch uit. De game liet niet alleen heel goed het verschil tussen de twee platformen zien, maar geldt nog altijd als één van de belangrijkste releases voor de Nintendo Switch. Na lang wachten, krijgt de game op 12 mei 2023 eindelijk een vervolg.

Er is geen Nintendo game waar ik zoveel uren in heb gestoken als Breath of the Wild en nu mijn kinderen een stukje ouder zijn, zijn ook die aan hun avonturen in het koninkrijk van Hyrule begonnen. Sterker nog, ook ik realiseer me dat er vast nog wel een dungeon is die in door de jaren heen heb gemist.

Hoewel de Zelda series bekend staat om het steeds weer opnieuw vertellen van een episch verhaal, kiest Nintendo er gelukkig voor om na een tweetal DLC met een echte sequel te komen. En hoe kan dat anders dan dat je deze laat plaatsvinden boven het koninkrijk van Hyrule, dat je op deze manier gewoon nog een keer kunt gebruiken.

Na de titel Breath of the Wild mogen we nu dus het verhaal van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom van Nintendo verwachten. Het laat zien dat Nintendo trouw lijkt te blijven aan de waanzinnige engine die achter Breath of the Wild zit. In hoeverre Nintendo het moment ook gaat gebruiken voor de aankondiging van nieuwe Switch hardware is onbekend. Als we kijken naar de graphics zien we daar eigenlijk ook niet echt een directe reden voor.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.