Adobe Elements 2023
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Adobe lanceert Photoshop Elements en Premiere Elements 2023

Adobe gaat het met Elements 2023 grootser aanpakken dan ooit. Wie de nieuwe Elements 2023 haalt krijgt veel meer dan alleen maar die Adobe Elements Photoshop en Adobe Elements Premiere.

Adobe bundelt namelijk meteen de Engelse beta van haar Mobile Companion App die het gemakkelijker moet maken om content tussen platformen te delen via de Creative Cloud. Ook eenvoudige on-the-go montages behoren tot de mogelijkheden.

Met Adobe Sensei wordt het nu mogelijk om stilstaande beelden te converteren haar MP4 files met Harry Potter-achtige animaties erin. Laat wolken dus lekker overwaaien en de zon opkomen… okay die laatste bewerking is misschien wel wat lastiger. Daag Sensei vooral uit 😊

En er is meer te doen met de combinatie van foto en video. De creatieve opties in de pakketten maken het op nieuwe manieren mogelijk om creatieve collages en andere presentatievormen te produceren.

Wil je optische illusies bouwen op jouw foto’s, dat kan ook met peek-through overlays. Die geven foto’s het gevoel dat er diepte in zit.

Het lijkt er ook op dat Adobe met Sensei veel meer een push maakt richting de creatieve mogelijkheden van de DALL-E. Zo kun je video’s in één klap converteren met videofilters die alles net even wat artistieker maken.

Heb je achtergrondmuziek nodig, dan voegt Adobe opnieuw 100 nieuwe audiotracks toe die je rechtenvrij kunt inzetten. Bovendien zouden de apps sneller starten en veel stabieler zijn. Op de Apple Silicon M1 processor verwacht Adobe zelfs een performance winst van 70%.

De twee individuele pakketten kosten €83,00 per stuk. Je kunt ook het hele pakket kopen voor €125. Je zit hier niet aan een abonnement vast.

Adobe Elements kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.