ZTE AX3000 Pro met NFC
Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

ZTE lanceert relatief goedkope WiFi-6 router AX3000 Pro

Met de ZTE AX3000 Pro zet het Chinese merk een relatief goedkope WiFi 6 router in de markt met een wel heel handige functie. Via NFC worden non-iOS apparaten direct met het netwerk verbonden.

De nieuwe router draait op een dual-core, 64-bit Qualcomm chipset die 12 threads ondersteunt. Het aantal threads is belangrijk omdat dat een goede indicatie is van hoeveel datastromen er door de router kunnen lopen en daarmee hoeveel apparaten gelijktijdig gebruik kunnen maken van internet. Het piekvermogen van de chipset ligt op het verwerken van 3.000Mbps. De chipset krijgt hiervoor ook 512MB werkgeheugen mee.

ZTE AX3000 Pro

De router wordt uitgerust met 7dBi antennes en kan zowel op 2.4GHz als 5GHz werken zodat jouw oude smart home hardware ook kan blijven communiceren met jouw netwerk. Wil je liever een mesh netwerk opzetten met meerdere van deze machines, ook dat kan vanuit de software.

De ZTE AX3000 Pro router krijgt een prijskaartje van €99,90 mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.