Arjan Olsder
Arjan Olsder

Xgimi lanceert lamp met projector

Bij Xgimi zitten ze niet stil als het gaat om de ontwikkeling van projectors. Na een flink aantal draagbare projectors, introduceert het merk nu een platform LED armatuur met ingebouwde projector.

Hoewel de Xgimi Magic Lamp voor nu alleen in China te koop zal zijn, laat het bedrijf wel duidelijk zien hoe het over product design nadenkt. Door een projector in een armatuur te plaatsen heb je namelijk maar 1 stroompunt nodig om beiden te plaatsen. Naast dat het armatuur licht geeft, zitten er ook speakers in. Wel is het de vraag hoe de aansturing gaat. Een traditionele aan/uit aansturing zal de projector misschien niet heel leuk vinden en het licht moet natuurlijk uit wanneer de projectie aan gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.