VIVO IQOO10 kan opladen met 200 Watt

VIVO iQOO 10 Pro

Na Xiaomi’s 125 debuut, komt concurrent VIVO met een smartphone die met 200 Watt kan opladen. In tien minuten zit de accu van de VIVO iCOO10 Pro helemaal vol.

Met de VIVO iQOO10 lijkt het merk zich op de gamer te richten. Het toestel komt met dezelfde Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1 die in alle top smartphones zit. Daarnaast krijgt het toestel een 2K HDR10+ display en een eigen V1+ beeldchip van VIVO. Als het toestel enigszins in lijn is met de kwaliteit van de VIVO X80 Pro waarvan we de laatste hand aan de review leggen, hebben gamers hier toch echt iets om naar uit te kijken.

En misschien niet alleen gamers. VIVO laat ook weten dat deze smartphone met een gimball stabilisatiesysteem komt. Hetzelfde systeem uit de X80 Pro en dat is ook lekker voor content makers.

Voor BMW fans is het tof dat de smartphone ook in BMW Motorsport uitvoering wordt uitgebracht, maar BMW fans die onze vragen aan VIVO hebben gelezen, weten ook dat dit toestel niet naar Europa zal komen. iQOO blijft als merk voorlopig buiten ons continent.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

VIVO iQOO 10 Pro
Arjan Olsder

Arjan Olsder