Ultimate Ears introduceert de Hyperboom

Ultimate Ears Hyperboom

Eindelijk lijkt het erop dat de JBL Boombox van Samsung een zware concurrent krijgt. Ultimate Ears lanceert vandaag de Hyperboom, een weerbestendige bluetooth speaker van flink formaat.

Dat grote, weerbestendige speakers belangrijk zijn tijdens feestjes hoeven we niemand uit te leggen. Menig grillfeestje op de redactie wordt muzikaal bijgestaan door de JBL Boombox. Sterker nog, de grootformaat bluetooth speaker wordt door menig GadgetGear redacteur meegenomen wanneer er (buurt)feestjes zijn. Maar hoe lekker is de vormgeving van de nieuwe grootformaat speaker van Ultimate Ears!?

Een stevige, vierkante pilaar die opvalt door haar strakke vormgeving en een accu waarmee jouw feestje op papier 24 uur mag duren. Je kunt gelijktijdig twee Bluetooth audiobronnen koppelen, maar er zijn ook 3,5mm AUX en een optische audio ingang. Je kunt er dus ook je DJ set op aansluiten, of je projector, of je gameconsole. Ook tof is de aanwezigheid van een adaptive EQ die de geluidskwaliteit live afstemt op de ruimte waar de speaker staat en met de PartyUp functie van de app kun je deze natuurlijk met andere UE speakers koppelen.

De UE Hyperboom gaat €449,99 kosten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.