Logo GadgetGear.nl
Truth Social
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Trump’s Truth Social bijna failliet

Truth Social zou het nieuwe sociale netwerk worden voor iedereen die een mening heeft die niet altijd welkom is op de gevestigde sociale netwerken. In de praktijk blijkt het lastig om het platform te financieren.

Net als andere netwerken, moet Truth Social zichzelf bedruipen met behulp van advertentie-inkomsten. Heise Online laat nu weten dat het sociale netwerk waarschijnlijk moeite heeft om adverteerders te vinden, waardoor het moeite heeft haar rekeningen te betalen. Zo zou Trump Media & Technology Group, het bedrijf achter Truth Social, inmiddels een betalingsachterstand bij de webhost hebben van een miljoen dollar. Sinds maart verzaakt het bedrijf de rekeningen te voldoen, terwijl het netwerk pas sinds februari online is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.