Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Thuisbezorgd gaat airfryers bezorgen

Thuisbezorgd is niet langer alleen van het bezorgen van de vette hap. Na een deal met Blokker, gaan de oranje hesjes ook non-food bestellingen afleveren. Zelfs het afgeven van jouw volgende MacBook lijkt daarmee al op de horizon te staan.

Blokker en BCC zijn niet al te lang geleden samen gekomen onder de Mirage bedrijvengroep. Daarmee zijn het assortiment van de twee organisaties al redelijk samen gekomen. Blokker verkoopt elektronica van BCC en andersom net zo. Daarmee is de kans best groot dat Thuisbezorgd op niet al te lange termijn ook luxere producten zoals jouw nieuwe MacBook aan huis komt bezorgen.

De deal tussen deze twee organisaties dicht daarmee meteen de kloof met CoolBlue, wat dé grote concurrent van BCC is. CoolBlue heeft een eigen netwerk van bezorgers moeten opbouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.