Razer DeathAdder V3 Pro
Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Razer introduceert de DeathAdder V3 Pro

Een nieuwe Focus Pro optische sensor en een nieuwe behuizing die nog maar 63 gram weegt. De Razer DeathAdder V3 Pro komt eraan.

De DeathAdder is een klassieker bij Razer. De serie draait al heel wat jaartjes mee en ook hier bij GadgetGear scoren de muizen extreem goed in de reviews.

Deze V3 uitvoering heeft een flinke upgrade gekregen. In de basis komt dit door de integratie van Razer HyperSpeed Wireless met Razer HyperPolling. Daarnaast is de Razer DeathAdder V3 Pro voorzien van de nieuwe Focus Pro 30K optische sensor. Deze levert nog meer precisie in de registratie van bewegingen van de muis en kan zelfs op helder glas worden gebruikt. Het opladen van de muis gaat via USB-C met de meegeleverde Razer Speedflex kabel.

Razer HyperPolling Wireless Dongle

Met deze muis lanceert Razer ook binnenkort de HyperPolling Wireless Dongle. Daarmee wordt het mogelijk een polling rate van 4.000Hz draadloos te leveren. Daarmee verlegt Razer opnieuw de grenzen van draadloos gamen.

De Razer DeathAdder V3 Pro ligt vanaf vandaag in de winkel voor €159,99. In een bundel met de HyperPolling Wireless Dongle gaat hij €177,50 kosten.

Razer DeathAdder V3 Pro kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.