OnePlus 10T Groen
Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Officieel: OnePlus 10T komt met 150 Watt lader

Xiaomi dacht met een 125 Watt lader voor de Xiaomi 12 Pro de snelste smartphonelader van 2022 neer te zetten, maar juichte iets te vroeg. OnePlus komt nu met een 150 Watt lader in de OnePlus 10T.

De OnePlus 10T zou vermoedelijk morgen worden gepresenteerd door het bedrijf. In het toestel zou volgends een tweet van OnePlus komt de OnePlus 10T met een 4.800mAh batterij. Die batterij zou met de 150 Watt lader die in het doosje zit, in 19 minuten compleet op te laden zijn. Volgends Android World is de accu goed voor 1.600 oplaadcycli, wat twee keer zo lang is als de gemiddelde smartphone. Dat betekent dus een enorme levensduur voor de OnePlus 10T. Dit zou komen door de Battery Health Engine van OnePlus. Overigens was het moederbedrijf Oppo dat deze technologie in februari al liet zien. Kennelijk schenkt Oppo de primeur aan deze smartphone van haar dochter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.