Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Nieuwe Tesla’s streamen voortaan betaald

Het navigatiesysteem is een nadrukkelijk onderdeel van de rijervaring van menig Tesla bezitter. Voor nieuwe Tesla eigenaren gaat er mogelijk toch iets veranderen, want het gros van de navigatiefeatures zal niet meer standaard aanwezig zijn in de bolides, net als muziekstreaming.

Tesla heeft besloten de navigatiemogelijkheden standaard enorm te beperken in plaats van een volledig gratis navigatiebeleving te bieden. Iets waar huidige Teslarijders aan gewend zijn geraakt.

Voortaan krijg je bij iedere Tesla acht jaar lang gratis het standaard connectivity pakket. Dat bevat alleen nog standaard navigatie zonder satellietbeelden en een standaard browser. Diensten als sentry mode, satellietkaarten, muziek streaming en meer worden onderdeel van het betaalde premium abonnement. Doordat de bolide niet voorzien is van Apple CarPlay of Android Auto, heb je ook niet zo gek veel omwegen beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.