Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

LEGO Masters komt er weer aan… zonder Ruben en Kürt!?

LEGO Masters lijkt een enorm succes te zijn. Na twee seizoenen en een kersteditie, keert de LEGO bouwshow weer terug, maar met een complete wisseling van het team. De lollige kindervriend Ruben is vervangen door Bankgiroloterij-kopstuk Jamai Loman.

Niet alleen Ruben heeft het veld moeten ruimen in het nieuwe seizoen. Ook Kurt en de Brickmaster Jonathan Bennink hebben het veld geruimd voor de nieuwe Brickmaster Esmee Kuenen en de Vlaamse presentatie ligt nu bij Andy Peelman die met een beetje geluk de joligheid van Ruben in het programma kan houden.

LEGO Masters keert terug op zaterdag 27 augustus om 20.00 op RTL4.

LEGO kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.