Razer Basilisk V3 Pro
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Gamescom: Razer introduceert de Basilisk V3 Pro

Razer noemt het haar meest geavanceerde muis tot nu toe. De Basilisk Pro V3 valt met name op door de enorme hoeveelheid manieren waarop je deze muis kunt aanpassen.

De Basilisk Pro V3 is gebouwd met een Razer HyperScroll Tilt Wheel, Razer Optical Mouse Switches Gen-3 en een Razer Focus Pro 30K Optical Sensor. Alle belangrijke componenten van de muis komen dus vanuit Razer zelf. De Chroma verlichting zit hem zowel in het muiswiel als onder het logo en onder de muis zelf. In totaal telt de muis 13 Chroma zones.

Ook kun je de 10+1 programmeerbare knoppen naar wens instellen. Draadloze communicatie verloopt over 2.4GHz over de Razer HyperSpeed Wireless verbinding die je eventueel kunt verbeteren met de 4K Hz HyperPolling Wireless Dongle. Opladen van de muis kan onder anderen via een qi draadloze lader. De nieuwe Razer Mouse Dock Pro combineert draadloos laden met de HyperSpeed Wireless verbinding.

De Razer Basilisk Pro V3 gaat €179,99 kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.