Disney+ verhoogt opnieuw haar prijzen

Disney+

HBO Max en Discovery+ staan op het punt om samen te gaan. Minder concurrentie is meer financiële ruimte bij de consument. De prijzen van Disney+ gaan dus omhoog.

In maart liet Disney CEOP Bob Chapek al doorschemeren dat er opnieuw een prijsverhoging aan zat te komen. De rechtvaardiging van die prijsverhoging zou zijn dat de dienst zo’n twee keer zoveel content zal gaan bevatten.

In de VS gaan de prijzen voor Disney+ naar $79,99 per jaar. De Apple App Store hing vanmorgen een prijskaartje van €89,99 aan een jaarabonnement Disney+. Dit na de eerste prijsverhoging vorig jaar februari die gelijktijdig met de introductie van de Star bibliotheek kwam.

Disney komt wel met een abonnement op basis van advertenties dat een stuk goedkoper moet worden, maar of en wanneer dat naar Nederland komt, is nog onbekend. Ook is nog onbekend of het abonnement op basis van advertenties toch nog een maandelijkse bijdrage vraagt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.