Sony Playstation Logo
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Sony Playstation gaat aangekochte films verwijderen in twee landen

Sony Playstation is al eens rustig gestopt met het verkopen van Films naar haar gamers. Hoewel de verkoop aan banden ging, heeft Sony destijds laten weten dat aankopen beschikbaar blijven. Toch blijkt die belofte lastig hanteerbaar…

Hoewel gamers in Duitsland en Oostenrijk films van Studio Canal bij Sony hebben aangekocht, blijken de licentievoorwaarden van Studio Canal te wijzigen in deze twee landen. Op basis van die veranderingen, moet Sony nu verplicht de aangekochte films van de PlayStation accounts van haar gebruikers in die landen verwijderen.

Deze zet van Sony laat zien hoe gevoelig de aankoop van digitale goederen is. In tegenstelling tot fysieke exemplaren van producten, lijken digitale aankopen doorgaans meer een hele lange leen te zijn dan een echte aankoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.