OnePlus 10T
Arjan Olsder
Arjan Olsder

OnePlus 10T gelekt op Amazon

Hij stond op Amazon, dus waarschijnlijk zal het kloppen. De OnePlus 10T is per ongeluk live gezet op Amazon UK. Daar schoof de nieuwe iteratie van het vlaggenschip voor £799 het winkelmandje in. Omgerekend net een fractie duurder dan de OnePlus 10.

Hoewel de OnePlus 10 nog steeds het meest waanzinnige toestel is waar ik ooit mee heb gewerkt, bevat de OnePlus 10T waarschijnlijk toch vooral kleine upgrades. Echter zien we het omgekeerde in de specsheet. Zo ligt er dezelfde chipset in. Namelijk de Qualcomm Snapdragon 8 Gen1 en krijg je opnieuw het 6,7 inch AMOLED 120Hz display, maar met een FullHD+ resolutie. Dat is minder dan de 1440p resolutie in het huidige toestel. De uitvoering die lekte bevat 8GB RAM en 128GB opslagruimte. Allemaal net wat minder spannend en tegenstrijdig tot de hogere prijs. We verwachten dan ook dat de uiteindelijke specsheet veel interessanter zal worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.