OnePlus 10T
Arjan Olsder
Arjan Olsder

OnePlus 10T 5G komt 3 augustus

Wie GadgetGear.nl een beetje in de gaten heeft gehouden, heeft gezien dat we vrijwel alle reviews in de afgelopen maanden produceerden met de OnePlus 10 Pro. Het toestel voelt nog verre van oud, maar OnePlus heeft al laten weten op 3 augustus de OnePlus 10T te presenteren.

Zoals bij iedere T-Series, gaat het om een refresh van het vlaggenschip van dat jaar. Een paar kleine verbeteringen die het toestel nog beter moeten maken. Is daar dan ruimte voor? Waarschijnlijk niet in het ontwerp. We hebben de afbeelding van de uitnodiging eens flink overbelicht en het lijkt erop dat OnePlus opnieuw voor een enorm Hasselblad camera-eiland gaat. En wie zijn wij om daar over te klagen 😉

OnePlus 10T Camera-eiland

Onder de motorkap zal OnePlus in ieder geval wel een aanpassing maken. Je krijgt namelijk de nog snellere Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 chipset. Die chipset levert een prestatieverbetering op van 10% op zowel de CPU als de GPU. Ook zal het toestel met OxygenOS 13 komen.

OnePlus 10T kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.