Nvidia Now nu op de Samsung Gaming Hub

Nvidia GeForce Now

Net als Xbox game streaming, is het vanaf nu mogelijk om gebruik te maken van Nvidia GeForce Now game streaming op jouw Samsung TV. Hoewel niet gespecificeerd, zou het zelfs zo kunnen zijn dat Nvidia Now wel op oudere TV’s dan de 2022-Series speelbaar is.

Wel vermeld Nvidia dat de functionaliteit enkel op ‘geselecteerde’ Samsung TV’s beschikbaar zal zijn. Hoewel jouw Samsung TV misschien nog een prima beeldplaat heeft, kan het maar zo zijn dat het toch interessant is om deze op marktplaats te knallen, of toch gewoon een Nvidia Shield TV danwel een andere Android TV dongle in huis te halen om zo jouw TV ervaring te upgraden.

Heb je nog geen controller voor jouw TV? Dan krijg je via GeForce Now nu 20% korting op controllers van SteelSeries.

Gebruik je zo’n Shield TV, dan zijn er voor jou ook interessante updates. In Software Experience Upgrade 9.1 zit namelijk een optie die ALLM ondersteunende TV’s automatisch in gaming modus plaatst. Ook zal deze nachtluistermodus automatisch activeren wanneer je ’s nachts aan het gamen bent, zodat je jouw medegezinsleden niet onnodig wakker maakt met een explosie of twee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.