Xbox app nu beschikbaar op Samsung TV’s

Heb je een Samsung Smart TV uit 2022 en een Xbox account? Dan kun je nu gamestreamen zonder dat je een dure console naast jouw TV nodig hebt. De app voor Samsung TV’s is nu beschikbaar.

Met de app is het dus mogelijk om honderden Xbox games via remote streaming te spelen op de TV. Je kunt jouw Xbox controller, maar ook de PlayStation DualSense controller als je dat wenst (beetje sadistisch misschien) aan de Samsung TV koppelen en direct starten met gamen.

Heb je nog geen Xbox ervaring, weet dat je voor deze functie een Xbox Game Pass Ultimate nodig hebt. Die scoor je voor maximaal €12,99 per maand. Ga je el cheapo, dan kun je in ieder geval Fortnite gratis spelen via de dienst. Heb je een oudere Samsung TV, dan is het dus tijd om alweer te upgraden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.