Logo GadgetGear.nl
Super Mario Run
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Nintendo koopt animatiestudio voor eigen merken

Nintendo karakters duiken steeds vaker op in films. Denk aan Wreck it Ralph 2. Daarnaast doen SEGA’s Sonic en Rovio’s Angry Birds het goed op het witte doek. Tijd voor Nintendo om zelf ook het strijdtoneel te betreden.

Nintendo heeft de studio Dynamo Pictures overgenomen. De 30 jaar oude studio wordt omgedoopt tot Nintendo Pictures en gaat films, series en andere animaties produceren op basis van de eigendommen van Nintendo. De studio werd wereldwijd bekend om Ghost in the Shell en Death Stranding.

De eerste Super Mario film is al in productie, al weten we niet of dat ook bij deze studio is. De hoofdrol in die film is weggelegd voor Chris Pratt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.