Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Nintendo komt eindelijk met kleurrijke special edition van de OLED Switch

Splatoon 3 komt eraan. Dė kindvriendelijke shooter van Nintendo. Dit viert het bedrijf met een speciale Splatoon editie van de Nintendo Switch. Daarbij viel de keuze dit keer op de OLED uitvoering van de console en zelfs de Pro Controller komt in Splatoon 3 stijl.

Nintendo pakt dus echt uit met deze gelimiteerde editie van de Nintendo Switch OLED. De linker joy-con krijgt een blauw kleurverloop terwijl de rechter een geel kleurverloop krijgt. De Switch houder komt ook in een passend graffiti thema. Enfin, ga lekker plaatjeskijken, want dit ziet er allemaal echt heel goed uit.

Switch Splatoon 3 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.