F1 2022
Arjan Olsder
Arjan Olsder

F1 2022 ligt nu in de winkel

Vandaag stond de Formule 1 volop in de spotlights. Niet alleen omdat ViaPlay de stream zonder storingen op ons scherm wist te zetten (applausje waard), maar ook door de epische crash van Alfa Romeo-coureur Zhou Guanyu die zich nog voor de eerste bocht richting het publiek wist te katapulteren. Hij lijkt de crash gelukkig te hebben overleefd.

Maar daar gaat het natuurlijk niet om bij EA. Met de overname van Codemasters is EA Sports immers verantwoordelijk voor de officiële F1 game en overal bij de pits stond het op het gras gedrukt. De nieuwe F1 2022 ligt nu in de winkel.

Normaal is EA Sports wel van het plaatsen van grootheden op de covers van haar games, maar zowel Max als Perez en Hamilton ontbreken op de cover. Toch zal dat de pret niet drukken. Zoals ieder jaar doet de game haar best om een zo realistische F1 ervaring mogelijk neer te zetten. Dit jaar odner anderen door Adaptive AI die het niveau van jouw tegenspelers dynamisch aanpast. PC gamers kunnen dit jaar zelfs de game in VR beleven, wat een primeur is voor de series.

Er is hard gewerkt aan nieuwe commentaaropnamen die dynamisch worden gegenereerd, net als de cinematische cutscenes wanneer je bijvoorbeeld de pit in rijdt. Offline split-screen blijft ook mogelijk.

F1 2022 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.